Fotostudio Huur

Fotostudio videoshoot locatie huur

Het is ook mogelijk om de studio te huren als locatie voor fotoshoot, castingdag, video opname, bruiloft, videoclip, seminars, fotostudio videoshoot locatie huur.

Steeds meer artiesten en brands zijn op zoek naar coole videoclip locaties, locaties voor fotoshoots, fotostudio videoshoot huur of instagram locatie.

Hiervoor is de fotostudio te huur voor een dag of dagdeel. Een paar voorbeeldjes heb ik hier gepost.

Unieke locatie

Het is een van de grootste en mooiste industrieel studio’s in zuid nederland/ noord-brabant. De studio ligt vlakbij ‘s-Hertogenbosch Nijmegen en Eindhoven. Een uurtje rijden vanaf Amsterdam. De studio is gerealiseerd in een oud juwelen fabriekje en heeft daarom een uniek industrieel karakter met veel oude muren, een oude lift en zelfs een oude bankkluis.

Er is een centrale ontmoetingsruimte, en daarnaast een grote studio (4,5 m hoog) en 2 kleinere studio’s op de bovenverdieping.

Visagie en styling ruimte

Bovendien is er een professionele visagieruimte aanwezig. Ook als je met daglicht wilt fotograferen zijn er mogelijkheden. Koffie en thee staan klaar als je eens wilt komen kijken. Wil je professionele visagie, modellen en styling bijhuren dan heb ik een uitgebreid netwerk waar je gebruik van kunt maken. Ook zijn er veel unieke props aanwezig waarmee je super coole decors kunt maken (doe ik zelf ook graag :))

Contact en meer informatie

Wil je de fotostudio huren of weten wanneer deze te huur is als locatie voor fotoshoots of als locatie voor een videoshoot dan kunt u een mailtje sturen naar info@lindavdbroek.com of even bellen of appen naar 061072700

Via de contactpagina kun je ook contact opnemen.

Een brochure vind je hier.

Fotostudio verhuur Linda van den Broek_smalldoc

The photo studio is also for rent as location for fotoshoot, casting day, video shoot, videoclip location, wedding, videoclip seminar etc.

It is one of the largest industrial studio’s in noord-brabant/ south of the Netherlands, only 1 hour from amsterdam.