Familie fotoshoot mogelijkheden

Familie fotoshoot of een kinderfotoshoot is iets waar je bij mij terecht voor kunt. Ik krijg wel eens de vraag of ik ook nog familie fotoshoots doe, naast het werk voor artiesten en merken waar veel mensen me van kennen, en dat is zeker zo. Familie fotoshoots, familieportret, portretfoto’s van kleine en grote groepen en personen is iets waar ik veel plezier uit haal.  Ik werk al meer dan 15 jaar als professionele fotograaf van familie fotoshoots, en ook een portretfoto laten maken doe ik met plezier maar verwacht dan niet de standaard foto’s.  Door de grote studio kan ik ook grote tot zeer grote groepen op de foto zetten.

Familie fotoshoot prijzen

Familie fotoshoot Standaard 2 t/m 6 personen €150
Waaronder broer/zus, zwangerschap, stelletje inclusief 5 mooie bewerkte foto’s.
Familie fotoshoot uitgebreid 2 t/m 6 personen €175
Inclusief 10 mooi bewerkte hoge resolutie beelden digitaal. Verschillende opstellingen mogelijk.
Familie fotoshoot 7 t/m 40 personen €325
Uitgebreide serie met verschillende opstellingen, inclusief 15 bewerkte hoge resolutie beelden digitaal.
Familie fotoshoot 7 t/m 40 personen exclusief € 375
Hierbij kunnen we met een concept werken, en een speciaal decor bouwen, kleding uitzoeken, en een op maat en smaak gebouwde groepsfoto, familiereportage. Inclusief 20 bewerkte hoge resolutie beelden.
Familie fotoshoot zwart wit
Bij alle digitale bestanden die je van mij krijgt zit altijd een zwart wit foto.
Kadobon
Veel mensen kopen ook een kadobon zodat ze een leuk origineel kado kunnen geven, samen bespreken we wat jullie precies zoeken.
Zakelijke portretfoto
Ook voor zakelijke portretfoto’s kun je bij mij terecht, denk aan mogelijkheden voor een bedrijfsbrochure, linkedin, visitekaartje of gewoon een professionele publicatie. Indien gewenst kan ik ook professionele visagie- en styling regelen.  Kijk op deze pagina voor meer informatie.

 

Hoe gaat het in zijn werk ?

Hoe werkt het ?
Na de fotoshoot krijg je via wetransfer alle foto’s toegestuurd van de shoot en mag je daar zelf je favorieten uitkiezen. Die ga ik dan mooi bewerken en in hoge resolutie zowel in kleur als zwart-wit terugsturen.
Omdat je hoge resolutie digitale bestanden krijgt, zowel in kleur als zwart-wit, heb je zelf de keuze waar je de foto’s laat afdrukken, waarop je de foto’s laat afdrukken en hoeveel foto’s je bestelt. Zo heb je altijd een foto afgestemd op jouw wensen en budget. Uiteraard kan ik ook tips geven voor plekken waar je prima fotoafdrukken kunt laten bestellen op de achtergrond die je wenst. Canvas, dibond, het is allemaal mogelijk.Extra foto’s
Wil je meer mooi bewerkte foto’s dan kan dat uiteraard. Extra bewerkte bestanden kosten € 7,50 per stuk

 

Meer weten over een fotoshoot met het gezin ?

Klik op mijn contactpagina om me een mailtje of appje te sturen of bel me even om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kan ik ook meer voorbeelden van portretseries, familie fotoshoots, of newborn fotografie laten zien. Dat is geen enkel probleem. Ik gebruik apparatuur van Hensel, dat is een top merk op de Nederlandse markt.