Portfolio

Fotograaf linda van den broek fotografie

Fotograaf is eigenlijk niet de juiste term, onder de naam Linda van den Broek fotografie werk ik al meer dan 15 jaar als professioneel fotografe voor een groot aantal leuke, regionale en (inter)nationale klanten en bladen. Mode fotografie, fashion fotografie, studio fotografie, kindermode fotografie is waar ik bekend mee ben geworden. Ik haal vooral veel energie uit het mooi portreteren van mensen. De afgelopen jaren heb ik hierdoor veel dj fotoshoot en artiesten fotoshoots mogen doen. Ik werk vanuit mijn unieke industriele fotostudio in Heesch. Dat ligt vlakbij Den Bosch, Uden, Eindhoven en Nijmegen. Ik kan een heel verhaal houden over mijn opleiding en achtergrond, maar liever laat ik mijn fotowerk voor me spreken.

Portretfotografie

Een mooie portretfoto door een ervaren fotograaf gemaakt is belangrijk en leuk voor aan de muur of voor je zakelijke profiel. Klik hier voor meer info.

Commercial: brands, bedrijven en fashion

Een selectie uit mijn commercieel werk.

Presskit foto

Presskit foto’s of persfoto’s worden vaak gebruikt door artiesten, dj’s, mc’s en andere creatieven om je optimaal te profileren op social media, en bij bookings- events organisaties en de pers. Bekijk een selectie van mijn werk of neem even contact op voor meer informatie.

Familie fotoshoot

Familie fotoshoots is iets waarvoor je bij mij terecht kunt als ervaren fotograaf. In mijn unieke studio van 650 m2 kunnen ook grote groepen terecht voor leuke en gezellige fotoshoots. Kijk verder op mijn pagina.

Meer weten over een fotoshoot ?

Leuk om samen te sparren over de mogelijkheden. Via mijn contactpagina kun je contact met me zoeken. We kunnen ook appen via whatssapp of chatten. De koffie staat altijd klaar, dus ik hoop je snel te mogen zien.