Skip to main content

Binnenlocatie fotoshoot, als je dat zoekt kun je een unieke fotostudio huren op een unieke industriële binnenlocatie vlakbij den bosch in brabant (uurtje rijden vanaf Amsterdam/rotterdam). , volop ruimte en alles onder 1 dak voor fotografen, merken, artiesten, agency, reclameburo, webshops en videomakers. Ook wordt de industriele studio veel gebruikt als binnenlocatie voor bruiloften. Bekijk het filmpje hieronder voor een korte impressie.

binnenlocatie fotoshoot

Als een professioneel Brabantse fotograaf weet ik precies wat ik nodig heb in een fotostudio, en dat heb ik de afgelopen 10 jaar allemaal onder 1 uniek dak kunnen brengen, stoere decors, grote visagie en veel ruimte in een oude verbouwde juwelenfabriek.

Naast dat ik de studio zelf graag gebruik is hij ook te huur als creatieve onmoetingsplek waar fotografen, artiesten, merken, webshops, agencie’s en videoeditors samen werken aan top content zoals videoclips, modeshoots, castingdagen, productshoots. Leuk om te zien dat er inmiddels klanten uit heel Nederland (en soms europa) de weg naar de studio weten te vinden.

De voordelen in het kort van de binnenlocatie fotoshoot:

 • gevestigd in oud juwelenfabriekje
 • veel ruimte en mogelijkheden
 • grote studio 120 m2 met industriele en witte achterwand
 • decorstudio 180 m2 meer dan 15 decors
 • volledig zwarte achtergrond
 • nieuw: daglichtstudio 60 m2
 • veel props en apparatuur aanwezig
 • ruime visagie- en styling ruimte
 • gratis parkeren en goed bereikbaar vlakbij snelweg
 • gratis koffie/thee
 • groot netwerk van modellen, visagisten, stylisten, videomakers, fotografen

Impressie van alle decors

Bereikbaarheid van de binnenlocatie fotoshoot

De studio ligt vlakbij Den Bosch in brabant, een uurtje rijden vanaf de randstand.

Het is een van de grootste en mooiste industrieel studio’s in zuid nederland/ noord-brabant. Hieronder een korte impressie.

De studio ligt centraal vlakbij de snelweg en is goed te bereiken voor laden/lossen en er u kunt gemakkelijk en gratis parkeren. Ook met openbaar vervoer is de studio goed te bereiken. De bushalte is 100 meter verder (lijn 90 vanaf CS ‘s-Hertogenbosch).

De studio is gerealiseerd in een oud juwelen fabriekje en heeft daarom een uniek industrieel karakter met veel oude muren, een oude lift en zelfs een oude bankkluis.

De grote industriële studio is ongeveer 650 m2 en bied tal van oude wanden, industriële details, decors en mogelijkheden.

De ruimte bestaat uit een grote centrale studio, bovenstudio met diverse decors, grote centrale ontmoetingsruimte en een speciale visagie/make-up ruimte.

De studio wordt regelmatig verhuurt voor fotoshoots, productshoots, video en clipopnames, kinderfotografie studio, castingdagen, seminars en workshops.

Welke ruimtes zijn er beschikbaar 

 

Grote studio 120 m2
De grote studio bestaat uit een witte en industriële kant ,beide te gebruiken.
Er zijn diverse beugels en haken beschikbaar om attributen op te hangen en er kan eventueel een auto binnen gereden worden. En een rijdend achtergrondsysteem aanwezig voor achtergrondpapier rollen.

De studio wordt verwarmd dmv vloerverwarming en een blower.

Witte achtergrond wand:

 • 10 meter breed
 • 5 meter hoog
 • 5 meter diep witte vloer uitbreidbaar tot 12 meter

Industriële achtergrond

 • 10 meter breed
 • 5 meter hoog
 • 12 meter diep

fotostudio huur

Studio bovenverdieping 182 m2 (13 x 14,25 m2) met daglichtstudio

De bovenverdieping is uitgerust met verschillende decors
Soorten decors: ibiza style,brocante, vintage, hout, metaal, klassiek.

De bovenverdieping bevat tevens een grote daglichtstudio van 24 m2. (3 x 9)

Natuurlijk is hier altijd de vrijheid om hier je eigen draai aan te geven qua styling.Ook als je met daglicht wilt fotograferen zijn er mogelijkheden.

De bovenverdieping wordt verwarmd door middel van een hittekanon.

studio bovenverdiepingbinnenlocatie fotoshoot

Ontmoetingsruimte 56 m2

Prettige ruimte met voldoende ruimte voor een groot aantal personen om gezellig samen te lunchen Inclusief kleine keuken, toilet. Koffie/thee is gratis.
Gratis wi-fi in het hele pand.

fotostudio huren brabant

Visagie/make-up ruimte 15 m2

Bovendien is er een professionele visagieruimte aanwezig. Mooie make-up omkleedruimte met 4 volledig verzorgde werkstations en voldoende kledingrekken. Er kan gekozen worden uit natuurlijk of kunstlicht.
Daarnaast: Kledingrekken, strijkplank en kledingstoom apparaat beschikbaar.

visagie ruimtefotostudio te huur

Binnenlocatie fotoshoot ? Tips voor plannen van shoots

Ik merk dat veel klanten nog weinig ervaring hebben met het plannen van een videoshoot. Daarom heb ik een handig artikel met tips voor je geschreven.

 

Gebruik van de fotostudio binnenlocatie

De fotostudio wordt vaak verhuurt als binnenlocatie voor videoclips, videoshoots, modellenshoots, productshoots, castingdag, bruiloft fotoshoot locatie. Fotostudio huren brabant wordt al vaak verhuurd.

Wat kost het om de fotostudio te huren ?

Meer informatie over de tarieven vindt je op de contactpagina.

Is er ook apparatuur, lampen of materiaal beschikbaar ?

Als je geen eigen apparatuur hebt kun je een luxe studio lampen set los bij reserveren. De HENSEL set bestaat uit 3 flitslampen en aanvullingen als:
Octabox, Beautydish, Striplight, Spot 2 x, Softboxen, Reflectors, Statieven Rookmachine, Achtergrondrollen. Kleuren filters.
Kosten 15,-  per uur extra.

Ook zijn er 2 daglichtlampen gratis beschikbaar.

Wat zijn de voorwaarden ?

Op deze pagina staan alle voorwaarden en meer uitleg over de mogelijkheden.

Netwerk

De fotostudio is eigenlijk een creatieve hub en hierdoor heb ik een groot netwerk opgebouwd waar je ook gebruik van kunt maken. Zo ken ik veel modellen, visagisten, stylisten, videomakers, fotografen, artiesten etc.

 

Alle info