Fotostudio huren Eindhoven

fotostudio huren eindhoven is mogelijk op deze unieke industriële binnenlocatie in Heesch, 30 minuten rijden vanaf eindhoven. volop ruimte en alles onder 1 dak voor fotografen, merken, artiesten, agency, webshops en videomakers. 

fotostudio huren eindhoven

Als een professioneel Brabantse fotograaf weet ik precies wat ik nodig heb in een fotostudio, en dat heb ik de afgelopen 10 jaar allemaal onder 1 uniek dak kunnen brengen, vlakbij Eindhoven; stoere decors, grote visagie en veel ruimte in een oude verbouwde juwelenfabriek.

Naast dat ik de studio zelf graag gebruik is hij ook te huur als creatieve onmoetingsplek waar fotografen, artiesten, merken, webshops, agencie’s en videoeditors samen werken aan top content zoals videoclips, modeshoots, castingdagen, productshoots. Leuk om te zien dat er inmiddels klanten uit heel Nederland (en soms europa) de weg naar de studio weten te vinden.

Alles voor een succesvolle fotoshoot en videoshoot onder 1 dak

 • gevestigd in oud juwelenfabriekje met veel ruimte en mogelijkheden
 • grote studio 120 m2 met industriële en witte achterwand
 • decorstudio 180 m2 meer dan 15 decors en grote zwarte achtergrond
 • nieuw: daglichtstudio 30 m2
 • grote ruimte voor productshots maar er kan ook een auto binnenrijden.
 • veel props- en apparatuur aanwezig
 • grote aparte stoere visagie- styling ruime
 • ontmoetingsruimte  met koffie/thee keukentje zodat niet iedereen in 1 ruimte hoeft te zijn
 • gratis parkeren en makkelijk lossen
 • goed bereikbaar, vlakbij snelweg vlakbij den bosch en eindhoven
 • een uur rijden vanaf Amsterdam, Rotterdam
 • groot netwerk van visagistes, stylistes, modellenbureau’s, videomakers, fotografen beschikbaar
 • mogelijk om met meerdere fotografen tegelijk te werken in verschillende sets
 • uiteraard ben je vrij om je eigen fotograaf te boeken, boek je mij dan is de studiohuur inclusief.

Welke ruimtes kun je in fotostudio huren eindhoven  ?

Impressie ruimtes en achtergronden benedenverdieping 120 m2:

De grote studio bestaat uit een witte en industriële kant ,beide te gebruiken.
Er zijn diverse beugels en haken beschikbaar om attributen op te hangen en er kan eventueel een auto binnen gereden worden. En een rijdend achtergrondsysteem aanwezig voor achtergrondpapier rollen.

De studio wordt verwarmd dmv vloerverwarming en een blower.

Witte achtergrond wand:

 • 10 meter breed
 • 5 meter hoog
 • 5 meter diep witte vloer uitbreidbaar tot 12 meter

Industriële achtergrond

 • 10 meter breed
 • 5 meter hoog
 • 12 meter diep

Impressie ruimtes, daglichtstudio en achtergronden bovenverdieping 180 m2

De bovenverdieping is uitgerust met verschillende decors. Soorten decors: ibiza style,brocante, vintage, hout, metaal, klassiek. De bovenverdieping bevat tevens een grote daglichtstudio van 24 m2. (3 x 9) Natuurlijk is hier altijd de vrijheid om hier je eigen draai aan te geven qua styling.Ook als je met daglicht wilt fotograferen zijn er mogelijkheden. De bovenverdieping wordt verwarmd door middel van een hittekanon.

Ontmoetingsruimte 56 m2

Prettige ruimte met voldoende ruimte voor een groot aantal personen om gezellig samen te lunchen Inclusief kleine keuken, toilet. Koffie/thee is gratis. Groot voordeel is dat de shoot door kan gaan, terwijl anderen in de ontmoetingsruimte wachten. Gratis wi-fi in het hele pand.

Visagie/make-up ruimte 15 m2

Bovendien is er een professionele visagieruimte aanwezig. Mooie make-up omkleedruimte met 4 volledig verzorgde werkstations en voldoende kledingrekken. Er kan gekozen worden uit natuurlijk of kunstlicht.
Daarnaast: Kledingrekken, strijkplank en kledingstoom apparaat beschikbaar. Koffie en thee staan klaar als je eens wilt komen kijken. Wil je professionele visagie, modellen en styling bijboeken dan heb ik een uitgebreid netwerk waar je gebruik van kunt maken. Ook zijn er veel unieke props aanwezig waarmee je super coole decors kunt maken (doe ik zelf ook graag :))

Ervaringen van anderen

“Super grote en fijne studio waar je onbeperkte mogelijkheden hebt. Alles aanwezig om super fijn te werken. Schoon en professioneel ingericht. Ook voor grote producties perfect! Zeker een aanrader! – Jasper Loefen – Fotograaf””

“fantastische studio! perfect voor mijn videoclip zoveel decors op 1 locatie, en Linda heeft de gekste props- en decors gewoon liggen, super inspirerende ruimte,  komen zeker terug ” – bekende artiest”

“ik liep al even met het idee om voor mijn website mooie product foto’s te maken voor mijn brand/webshop, de locatie was perfect en zelfs nog in de buurt” – Lisa Spierings

Kan ik een korte video impressie zien ?

jazeker op het filmpje hieronder krijg je in een minuut een beeld van wat de studio te bieden heeft.

Wat kost het om de fotostudio vlakbij Eindhoven te huren ?

Je kunt de hele studio huren vanaf 240,- per dagdeel (4 uur) excl. btw.
De hele studio is de studio’s op de benedenverdieping, ontmoetingsruimte, visagieruimte, en alle studio’s op de bovenverdieping.

Is er ook een plattegrond ?

Via de link hieronder kun je een plattegrond met de indeling downloaden.

Hoe kan ik meer info krijgen of de beschikbaarheid checken ?

Dat kan door hieronder op de button te clicken en zo naar de contactpagina te gaan. Je kunt me appen, bellen, mailen of dm-en, ik reageer altijd.

Bereikbaarheid van de fotostudio

De studio ligt vlakbij Eindhoven en Den bosch in brabant, een uurtje rijden vanaf de randstand.

Het is een van de grootste en mooiste industrieel studio’s in zuid nederland/ noord-brabant. Hieronder een korte impressie.

De studio ligt centraal vlakbij de snelweg en is goed te bereiken voor laden/lossen en er u kunt gemakkelijk en gratis parkeren. Ook met openbaar vervoer is de studio goed te bereiken. De bushalte is 100 meter verder (lijn 90 vanaf CS ‘s-Hertogenbosch).

De studio is gerealiseerd in een oud juwelen fabriekje en heeft daarom een uniek industrieel karakter met veel oude muren, een oude lift en zelfs een oude bankkluis.

De grote industriële studio is ongeveer 650 m2 en bied tal van oude wanden, industriële details, decors en mogelijkheden.

De ruimte bestaat uit een grote centrale studio, bovenstudio met diverse decors, grote centrale ontmoetingsruimte en een speciale visagie/make-up ruimte.

De studio wordt regelmatig verhuurt voor fotoshoots, productshoots, video en clipopnames, kinderfotografie studio, castingdagen, seminars en workshops.

Tips voor plannen van shoots in fotostudio huren Eindhoven

Ik merk dat veel klanten nog weinig ervaring hebben met het plannen van een fotografie sessie. Daarom heb ik een handig artikel met tips voor je geschreven, dit vindt je hier.

Fotostudio gratis huren in Eindhoven  ?

De studio gratis huren kan ook, als je mij boekt als fotograaf is de studiohuur gratis. 

Zijn er ook apparatuur, lampen of props en materiaal beschikbaar ?

Als je geen eigen apparatuur hebt kun je een luxe studio lampen set los bij reserveren. HENSEL set bestaat uit 3 flitslampen en aanvullingen als:

Octabox, Beautydish, Striplight, Spot 2 x, Softboxen, Reflectors, Statieven Rookmachine, Achtergrondrollen. Kleuren filters.

Kosten 15,-  per uur extra.

Gebruik van de fotostudio binnenlocatie

De fotostudio wordt vaak verhuurt als binnenlocatie voor videoclips, videoshoots, modellenshoots, productshoots, castingdag, bruiloft fotoshoot locatie. Fotostudio huren Eindhoven wordt al vaak verhuurd.

Netwerk

De fotostudio is eigenlijk een creatieve hub en hierdoor heb ik een groot netwerk opgebouwd waar je ook gebruik van kunt maken. Zo ken ik veel modellen, visagisten, stylisten, videomakers, fotografen, artiesten etc.

Contact ?

Mail me voor meer info en moglijkheden over fotostudio huren Eindhoven op info@lindavdbroek.com

Je kunt ook bellen of appen (dat kan met een klik op dit nummer): 0610772700

Bekijk hier een kort interview met mij

Alle info