Skip to main content

 
Portret fotografie

Portret fotografie is een van de mooiste uitdagingen binnen als portretfotograaf. Hoe leg je in 1 beeld iemands persoonlijkheid en karakter vast in een mooie foto ? Met deze uitdaging gaan we samen aan de slag als je een mooie portretfoto wilt voor aan de muur, op je sociale media of als mooie herinnering. Ik maak mooie foto’s ten voeten uit en als mooi uitgekaderd portret. Hieronder heb ik ook wat mooie voorbeelden geplaatst. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Portret fotografie binnenlocatie 

 
Ik werk vanuit letterlijk de grootste en meest unieke fotostudio voor portretfoto’s van Nederland. Na mijn opleiding aan de fotoacademie Amsterdam heb ik me gevestigd in Heesch, vlakbij Den Bosch, Nijmegen, Uden en Eindhoven en mijn studio is prima bereikbaar. Ook handig: je kunt gratis voor de deur parkeren. En de koffie staat altijd klaar.
Allereerst beschik ik over een grote unieke industriële decorstudio als locatie voor de binnenlocatie fotoshoot waardoor je zelf kunt kiezen welke achtergrond je wenst.
Meerdere decors tijdens 1 shoot is mogelijk in overleg. Wil je modern, stoer, klassiek of gewoon een witte achtergrond. Je kunt het allemaal kiezen. Ook buiten op locatie is een mogelijkheid, of wellicht heb je zelf een leuke locatie op het oog. Als jullie binnenkomen lopen we eerst een rondje door de studio om te kijken wat voor achtergrond jullie willen en daarna maken we er een leuke familie fotoshoot van voor iedereen. Als er kleine kinderen bij zijn maken we die foto’s vaak in het begin omdat kleine kinderen vaak niet zoveel geduld hebben. 

Zakelijke portretfoto

Ook voor zakelijke portretfoto’s kun je bij mij terecht, denk aan mogelijkheden voor een bedrijfsbrochure, linkedin, visitekaartje of gewoon een professionele publicatie. Indien gewenst kan ik ook professionele visagie- en styling regelen.

Hoe werkt een portret fotografie shoot ?

Na de fotoshoot krijg je via wetransfer alle foto’s toegestuurd van de shoot en mag je daar zelf je favorieten uitkiezen. Die ga ik dan mooi bewerken en in hoge resolutie zowel in kleur als zwart-wit terugsturen.
Omdat je hoge resolutie digitale bestanden krijgt, zowel in kleur als zwart-wit, heb je zelf de keuze waar je de foto’s laat afdrukken, waarop je de foto’s laat afdrukken en hoeveel foto’s je bestelt. Zo heb je altijd een foto afgestemd op jouw wensen en budget. Uiteraard kan ik ook tips geven voor plekken waar je prima fotoafdrukken kunt laten bestellen op de achtergrond die je wenst. Canvas, dibond, het is allemaal mogelijk. 
Geef een fotoshoot kado, bestel dan een leuke kadobon!
 
Locatieshoot
Op locatie (bos, duinen, tuin) is uiteraard ook mogelijk. Ik kan dan studio apparatuur mee nemen. Afhankelijk van locatie, reistijd en dag geldt hiervoor een meerprijs. Vraag me naar de mogelijkheden.

Familie fotoshoot
Voor grotere groepen kunnen we ook een leuke familie fotoshoot organiseren, op deze pagina vindt je meer over familie fotoshoot.

Extra foto’s
Wil je meer mooi bewerkte foto’s dan kan dat uiteraard. Extra bewerkte bestanden kosten € 7,50 per stuk
 

Wat kost een portret fotografie portetfoto ?

 Artiesten/portfolio shoots op aanvraag
Particulieren:
Portretserie 1 persoon    op aanvraag
Waaronder profielfoto’s (bijvoorbeeld voor social media) of zakelijke portretfoto
Portretserie Standaard 2 t/m 6 personen €125
Waaronder broer/zus, zwangerschap, stelletje inclusief 5 mooie bewerkte foto’s.
Portretserie uitgebreid 2 t/m 6 personen €175
Inclusief 10 mooi bewerkte hoge resolutie beelden digitaal. Verschillende opstellingen mogelijk.
Portretserie 7 t/m 40 personen €275
Uitgebreide serie met verschillende opstellingen, inclusief 15 bewerkte hoge resolutie beelden digitaal.
Portretserie 7 t/m 40 personen exclusief € 375
Hierbij kunnen we met een concept werken, en een speciaal decor bouwen, kleding uitzoeken, en een op maat en smaak gebouwde groepsfoto, familiereportage. Inclusief 20 bewerkte hoge resolutie beelden.
Portretfoto zwart wit
Bij alle digitale bestanden die je van mij krijgt zit altijd een zwart wit foto. 
Kadobon
Veel mensen kopen ook een kadobon zodat ze een leuk origineel kado kunnen geven, samen bespreken we wat jullie precies zoeken.

Meer weten over een fotoshoot of een (zakelijke) portretfoto laten maken?

Leuk om samen te sparren over de mogelijkheden. Via mijn contactpagina kun je contact met me zoeken. We kunnen ook appen via whatssapp of chatten. De koffie staat altijd klaar, dus ik hoop je snel te mogen zien.